torsdag 2. april 2015

Project Life bursdag


Denne gangen har jeg kost meg med å lage en side fra da minstemann ble ett år. 
I vår familie pleier vi bake en muffins til bursdagsbarnet som han/hun får på senga sammen med pakke på morgenen. Men siden Samuel bare ble ett år, lot jeg være å bake muffins til han. Det syntes eldstemann var alt for galt, så han lagde kake med lys av brødskiva hans. 

Jeg har valgt å holde sida i grønt, da jeg har latt meg inspirere av fargene i bildet til Anna hos Project Life i Norge. De feirer ettårsdag med 9 spennende oppgaver. Ordet til den oppgaven er "energi", noe som passer godt til en ettåring føler jeg :)


Alle kort kommer fra PL themed cards Celebrate. For å få litt ekstra liv i de, har jeg malt med hvit dabber langs kantene, for deretter å bruke to stensiler sammen med to forskjellige modellingpaster over. Tekststripene er skrevet ut fra datamaskinen. Jeg har også pyntet med litt dotter og en chipboard fra Scrapiniec.


Inspirasjonsbildet jeg har brukt til denne siden:

6 kommentarer:

 1. For ei herlig side, og enig i med sønnen din, det var for gale.. hehe Godt han løste det. Takk for at du er med på jubileums utfordringen til PLN, klemm DT Jorunn

  SvarSlett
 2. Flott side!
  Takk for at du deltar hos oss med jubileumsoppgaven. Hilsen DT Vibekke Project Life i Norge :)

  SvarSlett
 3. Takk for det herlige bidraget ditt til jubileumsutfordringa :)

  SvarSlett
 4. tror jeg har skrevet det før og, men jeg sier det igjen: jeg digger stilen din! og for en flott bursdagsgutt! :D Tusen takk for at du er med å feirer jubileumet vårt! :) Lene

  SvarSlett
 5. Herlig side! Nydelig gutt og flotte farger :)
  Takk for at du deltar i jubileumsutfordringen hos oss i PLiN :)
  Klem fra DT-Monika

  SvarSlett
 6. Digg side Linda (som alltid ;) )
  herlige bilder...

  tusen takk for at du var med å feiret med oss..
  Linda

  SvarSlett