lørdag 9. august 2014

Project Life inspirasjon for Kreativ Scrapping

Den 9. hver måned er det en artikkel med inspirasjon til Project Life hos Kreativ Scrappings blogg. Denne sida har jeg laget til denne artikkelen som du finner her.

Denne gangen har jeg laget en Project Life-side i en litt røffere stil enn jeg har vist tidligere. Jeg har brukt en design A side fra Project Life til å ha kortene i. Dette er en side med kun bilder av eldstesønnen og vennene hans, og jeg har derfor valgt å bruke svart og rødt som  hovedfarge. For å få litt røffere stil på kortene, har jeg brukt Distress paint i fargen Black Soot og påført kortene med et gammelt kredittkort. Dette har jeg gjort på både bilder og kort, samt på deler av pynteelementene. 


Når man kjøper hele core kits får man ti stk av hvert design med 3x4 kort. Selv om kortene er tosidige, kan det av og til føles som at man har litt mange like kort. Jeg synes derfor det er flott å av og til klippe disse fra hverandre og bruke deler av kortene som pynt på andre kort. På den måten får du brukt kortene på flere forskjellige måter, og du trenger ikke være redd for at de samme kortene går om igjen i albumsidene dine for ofte. Det har jeg gjort med flere kort på denne albumsiden, for å vise litt eksempler på "alternativ bruk" av kortene. Tekstboblen med "Hello" i, er klippet ut fra et kort fra Project Life Becky Higgins Midnight Edition Core kit, og deretter limt på et kort fra Project Life Becky Higgins Themed cards Teen Boy

På bildet øverst til høyre har jeg klippet ut et "happines is"  banner fra et annet kort fra Midnight Edition Core kit og brukt som pynt på bildet. Nede til høyre har jeg brukt et kort fra Themed cards Teen Boy og kuttet ut senteret av kortet. Her var det opprinnelig rutemønster inni, men jeg valgte å kutte det ut, og erstatte med hvitt som har fått litt svart maling på seg. Rutepapiret fra senteret på dette kortet brukte jeg som små pynteelementer på to andre kort, samt på et annet prosjekt.Også her har både bilde og kort fått maling på kantene. På selve kortet har jeg stemplet med et stempel fra La Blanche.  Jeg har brukt et etikette-klistremerke for å lede oppmerksomheten til teksten på kortet. "you" er skrevet med små bokstavklistremerker. "just so cool" er stemplet med et stempel laget med Imagepac Stampmaker maskin, som gir deg muligheten til enkelt å lage dine egne stempler. Pila på tekstkortet er et stempel fra Papirdesign. KREATIV SCRAPPING har ikke akkurat dette stempelsettet inne, men her finner du det store utvalget av andre stempler fra Papirdesign. "Tuesday" er et stempel fra Technique Tuesday.  Selve kortet er fra Project Life Becky Higgins Themed cards Teen Boy. Jeg har brukt et diessett fra Project Life, med 3x4 og 4x6 dies, samt dies til flere pynteelementer til kortene. På bildet har jeg brukt en dies fra dette settet for å lage den stripete delen av kortet nederst. Jeg har også brukt dette diessettet til å stanse ut piler og banner jeg har brukt på andre kort på siden. Alle disse delene er stanset ut fra samme kort som jeg klippet ut "happines is"-banneret som ble brukt på øverste bildekort. På ukeskortet har jeg denne gangen skrevet "week 10" for hånd, og deretter stemplet datoene med stempel på et etikette-klistremerke. Jeg har i tillegg stemplet med stempel fra Papirdesign, og brukt gesso sammen med en stensil for å lage ytterligere litt mønster på kortet. Chipboardstjerna kommer fra Wycinanka, og er malt med svart distress paint. Selve kortet er fra Project Life Becky Higgins Sunshine Core Kit.

1 kommentar:

  1. SÅÅÅÅÅ stilig side. Digger at du har brukt bare sort og rødt, ble knallstilig. Og så mange kreative måter å bruke kortene på. Alltid gøy med "flerbruk" og kjekt med variasjon på de "samme" kortene.

    SvarSlett