tirsdag 12. august 2014

Ferieutfordring hos Project Life i Norge

Project Life i Norge har en økeutfordring som jeg virkelig syntes hadde et flott tema, nemlig å scrappe det man satte mest pris på.


Jeg har scrappet den uka våren endelig kom for fullt. Snøen forsvant på rekordtid, og sola begynte å varme godt. I tillegg var jeg denne uka på ekstra Ultralyd på grunn av lite bevegelse og ingen vekst på symfysemålet. Og takkneligheten var stor når alt viste seg å være bra med lillemann, men han var endel mindre enn snittet, og det var for lite fostervann. Så selv om alt så bra ut, måtte vi følges opp nøye fremover. Ved de neste ultralydene stabiliserte fostervannet seg på et greit nivå, og han holdt seg på jevn vekstkurve. Han ble en liten, flott gutt når han ble født, og er nå en nydelig aktiv gutt på 15 mnd :)

4 kommentarer:

 1. Denne PL-siden likte jeg veldig godt! ♥
  Herlige farger du har brukt og bildene forteller en herlig historie!

  SvarSlett
 2. Kjempeflott og innholdsrik LO :) Håper alt går fint med den lille :)

  SvarSlett
 3. Skjønner godt du setter pris på denne uken ja, håper alt er bra med mor og barn. Takk for at du ble med på vår sommer konkurranse :)

  Klemm jorunn

  SvarSlett
 4. Nydelig side :) Og kjempeflotte farger som passet godt sammen! Gleder meg til jeg og kan begynne å lage sider fra graviditeten min:) Eller jeg kunne jo bare gjort det nå, men holder fortsatt på med 2011, hehe.

  Tusen takk for kjempefin inspirasjon :) Er kjekt å se hva andre gjør på også.

  SvarSlett