onsdag 28. mai 2014

Leken LO - For Kreativ ScrappingNoen ganger er det morsomt å bare leke seg når man lager layout, og den layouten jeg vil vise dere i dag, er en slik layout. Bildet er av jenta mi, som hun selv har tatt. 
Jeg har begynt med hvit kartong som base. Jeg har brukt en sjablong med rundinger i forskjellig størrelse, og penslet på rosa glimmermist. Kreativ Scrappings store utvalg av glimmermist finner du her.  Jeg har deretter brukt en svart penn fra  AMERICAN CRAFTS - PROJECT LIFE - JOURNALING PEN SET i 0,3 mm. Jeg kan virkelig anbefale å ha et pennesett med forskjellige størrelser på tuppene, da det gir deg muligheter til å få forskjellige uttrykk på skrift og streker alt etter hvilken tykkelse på pennen du bruker.

 og  MISTER HUEYS MASKS - TRIANGLE 4X6 sammen med glimmermist.


For å  lage de svarte strekene på layouten, har jeg brukt china ink sammen med en engangspipette. Stempelet er stemplet med RANGER - ARCHIVAL INK PAD - JET BLACK
Tannhjulene er av chipboard, og kommer fra Wycinanka. Her finner du Kreativ Scrappings utvalg av chipboard fra Wycinanka  Chipboarden er farget med RANGER: TIM HOLTZ DISTRESS PAINT - BLACK SOOT 


Jeg har i tillegg brukt  WASHI TAPE - BLOMST HVIT PÅ GRÅ og WASHI TAPE - CROSS HVIT PÅ LYS GRØNN  samt flere. Hele Kreativ Scrappings utvalg av Washi tape finner du her.
Jeg har til sist stemplet med tekststempel fra Ali Edwards. Bildet er festet med 3D-puter for å få det litt opp fra kartongen. 

2 kommentarer:

  1. Denne bare digger jeg. Liker alt du har fått til ved å leke deg :) Alt liksom bare "popper" opp. Herlig :)

    SvarSlett