tirsdag 9. september 2014

PL-inspirasjon hos Kreativ Scrapping

Den niende hver måned er det Project Life hos KREATIV SCRAPPING.
Her er hva jeg vil vise frem denne måneden:

Jeg scrapper uke for uke, noe som vil si at jeg ofte får uker med bilder av vidt forskjellige ting, og med totalt forskjellige farger og temaer. Det kan innimellom by på utfordringer i form av å få en harmonerende side, spesielt med tanke på farger på bildene. Dette var en slik uke, og jeg har derfor valgt å gjøre om et bilde til svart-hvitt, for at det ikke skulle skille seg så ut fra de andre.

 
Alle kortene jeg har brukt denne gangen, kommer fra PROJECT LIFE BECKY HIGGINS MINDNIGHT EDITION CORE KIT. Jeg har valgt å utelukkende bruke av de grå kortene, for å holde sida så ren som mulig. Som pynt har jeg brukt WASHITAPE, BLOMST HVIT PÅ GRÅ, samt en lilla med stjerner på. Stempelene kommer fra TECHNIQUE TUESDAY. Jeg har i tillegg brukt klistremerke fra SIMPLE STORIES DIY INSTA CLEAR STICKERS.


For å gi litt farge til kortene, har jeg valgt å lage noen splættemerker med DISTRESS STAIN i fargen DUSTY CONCORD. For å lage slike merker, slår du bare flasken med distress stain hardt ned i papiret ditt. Det kan sprute litt, så det er lurt å ha papiret nedi en kasse når du gjør dette. Jeg har etterpå festet på en pebble oppå. Ukestittelen er skrevet ut på skissepapir. Ved å lage ukeskortene på denne måten, kan du skrive ut ukestittlene for mange uker fremover på en gang, slik at du har de liggende klar til når du trenger de.

1 kommentar:

  1. Herlig!!
    Imponert over hvordan du klarer å scrappe bilder fra så ulike ting på en side :-)
    Da er det fullt lov med litt svarthvitt!!
    Flott dokumentasjon av hverdagen.

    SvarSlett