fredag 22. mai 2015

Project Life for Papirdesign

Papirdesign har utrolig lekre ark, men ikke alle er klar over at de også har utrolig lekre ark til Project Life. Nå er 17. mai over for denne gang, og da passer det vel fint med litt inspirasjon for å få 17.mai-bildene i album. Her har jeg laget en dobbel side med bilder fra i fjor. Denne sida leverer jeg til Project Life i Norges utfordring nr fem. Jeg har latt meg inspirere av alle temaene, samt brukt flagg, dotter og klistremerker. 


Som utgangspunkt har jeg brukt Project Life arket til Papirdesign. Dette er et 12x12 ark med trykkede kort på den ene siden, slik at man kutter de fra hverandre selv. Når jeg lager Project life, pleier jeg først plassere utover bildene, og deretter finne kort og pynt. På første side valgte jeg å plassere et bilde av hver av de fire ungene våre i finstasen. På neste side kommer de mer situasjonspregede bildene, som forteller mer av historien for dagen. For å lage disse to sidene, har jeg brukt to ark av PL-arket (PD15038 Nasjonaldag)


Tittelkortet har jeg laget ved å bruke et 4x6 kort av baksiden av PL-arket, og deretter limt et liggende 3x4 kort over. Dette, sammen med tekster fra et annet ark, utgjør selve tittelen.


For å pynte kortene, har jeg brukt litt hvit maling langs kantene av alle kort og bilder. Deretter har jeg brukt modelling paste og sjablong på de.


For å gjøre kortene litt til sine egne, er det flott å pynte med f.eks kakeserviett og ordstriper. Kortet med melkespannet er egentlig et liggende 3x4. Jeg har derfor limt på ei stripe med tekst over, og flagg underst, slik at det blir 4 tommer høyt. Her har jeg også brukt klistremerker med ord på, som pynt på kort og bilde.


For at ikke pynten skulle bli skjult delvis bak bildet på dette kortet, valgte jeg å kutte den ut med skalpell før jeg limte på bildet. Deretter har jeg hatt maling og modellingpaste på, før jeg til slutt limte på ballonger og banner.


De minste tekststripene er fra Papirdesigns stempelplater med tekst, som jeg deretter har klippet ut. Jeg har også brukt noen røde dotter som pynt på noen av bildene.Produkter brukt:
Ark: PD 15037 Flagget til topps, PD 15038 Nasjonaldag
Klistremerker: PD 14939 Hverdag
Kakeserviett: PD 13816 10 cm Hvit
Stempler: PD 13795 Fri som fuglen, PD 13794 Ord til deg
Annet: Dotter, røde

8 kommentarer:

 1. Nydelige sider, med flotte ark :) Takk for at du ble med på PLIN sin utfordring, klemm DT Jorunn

  SvarSlett
 2. Kjempefine sider :) Likte så godt at du har malt med modelingpaste. Veldig fine kort .... slike må jeg også kjøpe meg :) Takk for at du deltar hos oss i PLiN :)

  SvarSlett
 3. Disse siden var vakre! Ble sittende å studere detaljene, og hvor alt passet så godt sammen! Nydelig

  SvarSlett
 4. Nydelige og harmoniske 17.mai sider! Takk for inspirasjon!

  SvarSlett
 5. Kjempe fin PL side du har laget fra 17 mai!
  Takk for at du deltar hos oss med Utfordring #5. Hilsen DT Vibekke Project Life i Norge

  SvarSlett
 6. Jättefin sida! Tack för att du deltar i vår utmaning!

  SvarSlett
 7. Kjempekul side i god norsk stil!
  Takk for at du bidrar til utfordringen hos PLiN.
  ELisabeth<3

  SvarSlett
 8. Nydelig Linda... digger de arkene der...
  tusen takk for bidraget til maiutfordringen hos PLIN
  Linda

  SvarSlett