søndag 9. august 2015

Project Life for Kreativ Scrapping

Endelig er det tid for å vise litt Project life for Kreativ Scrapping igjen. :) Denne gangen vil jeg vise to sider fra en lang og innholdsrik uke. Dette er derfor første tredjedel av uka.


Jeg har brukt en Design A- lomme til begge sidene her. På første blad har jeg brukt PL-kort fra A MANS WORLD og Core kitet MIDNIGHT EDITION. Jeg ønsket å ha med en rekke bilder av minstemann når han gikk med traktoren. Jeg valgte derfor å redigere noen små bilder som jeg fremkalte sammen med de andre bildene, og lime de som ei stripe på de to øverste kortene. Side nr to har et annet tema enn forrige side, og jeg har derfor valgt å kjøre med helt andre fargetoner enn den første. (De to neste sidene kjøres imidlertid med samme fargetema, ettersom de er fra samme strnadturen) Også her har jeg brukt design A-lomme. Kortene kommer fra core kitene MAGGIE HOLMES og DREAMY. På bilder og kort på denne siden har jeg brukt en STENCIL fra MY FAVOURITE THINGS, kalt SCATTERED BARS sammen med EMBOSSING PASTE fra STUDIO 490. Denne embossing pastaen gir en flott fløyelslik overflate, og et halvveis gjennomsiktig uttrykk, perfekt for en litt diskret pynt langs kantene. 


Jeg har brukt HJØRNEAVRUNDER fra BECKY HIGGINS og KLISTREMERKER fra SIMPLE STORIES som pynt på sidene. I tillegg har jeg pyntet med stempel fra TECHNIQUE TUESDAY og VINYL THICKERS fra American Crafts.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar