lørdag 24. juli 2010

ENDELIG!!!!!

Nå er jeg endelig ferdig med oppussingen av scrapperommet! (Sånn rent bortsett fra at det ene vinduet mangler karmer og lister, og et vindu fremdeles skal byttes, og at det er en meget provisorisk gardin... Bortsett fra det, er jeg heeeelt ferdig! =)

De siste dagene har jeg hatt storrydding her inne, vi sendte ungene opp til mine svigerforeldre ei natt, så jeg kunne tømme hele rommet og plassere inn på nytt. Og det var jammen masse som hadde samlet seg her inne, etter et halvt år med oppussing *flau*. Men nå er det så ryddig og fint at vi nesten går oss vill her inne. Så nå gleder jeg meg til å få scrappet igjen, og slippe å tenke på alt som burde vært gjort.


Den lille dataskjermen er ungenes data, så da kan de spille mens jeg scrapper:) Det var egentlig meningen at mannen også skulle bli tilgodesett med litt benkeplass, men foreløpig ser det dårlig ut for hans del.. hihi..

7 kommentarer:

 1. Så greit det ble! Grattis med nytt rom!
  Mannen kan vel finne et anna sted? hihi....

  SvarSlett
 2. Så flott plass du har fått deg, lyst og fint.

  SvarSlett
 3. Wow - for et utrolig lekkert rom du har fått deg!!! Her blir det mye kreativt innpå:)

  SvarSlett
 4. So flott eit rom du har fått deg!! Kjempe kos å ha eit rom..
  Tusen takk for flotte kommentarar i bloggen min.. Du lurte på nokon stempel.. da eina var magnolia og da andra var eit digistempel ifrå Karens Doodles. So touch markers.. kan vel sei dei e ganske lik promarkers.. berre billigar :) Her har du ein link.. http://www.papirgleder.no/index.php?cPath=989
  vertfall ei adresse til dei tysjane.. kanskje du finner litt fleire svar der???

  Kos deg på da nya scrapperomme ditt :)

  SvarSlett
 5. Gløymte å sei at eg har sett litt av resten av bloggen din.. og *Guuuuh* ko flotte scrappe sider du lagar!!!! Nyyydelige!!!

  SvarSlett
 6. Så deilig hobbyrom! Holder fremdeles på å få orden på mitt, men det rommet kommer liksom alltid i sisterekke, hehe! Tar nok litt tid før du får se bilder fra mitt med andre ord =P Gøy å se alt det fine du scrapper =) God helg!

  SvarSlett