onsdag 3. mars 2021

To layouter

 I dag vil jeg vise to layouter med bilder av minstemann. Første layout er med bilder av vårens hjemmeskole. Ettersom det var nydelig varmt vårvær, valgte vi å ta skolen ute på verandaen. Jeg har brukt mønsterark fra Papirdesign og StudioLight. Etter å ha grunnet mønsterarket med clear gesso, har jeg malt med akvarellmaling fra van Gogh. Jeg pleier bruke både vanlig pensel og vannpensel når jeg har på akvarellmaling. I tillegg spruter jeg litt med en pensel for å få litt dråper og flekker. 


Mønsterarkene har jeg bygget opp lag på lag. I stedetfor å rufse kantene, har jeg brukt neglene og laget litt "småbrett" på kantene for å få litt ekstra liv i de. Tekststripene er skrevet på skrivemaskin på kartong fra Papicolor, og deretter kuttet i tynne striper. Jeg har brukt dies fra bl.a Marianne design (den lille taben), og StudioLight (Rivekanten over bildet). Jeg digger den lille rivekanten, den er en utrolig flott måte å få inn litt farge på, uten at det blir for massivt. 


Layout nummer to er laget i mye varmere fargetoner, også her med ark fra StudioLight og Papirdesign. Stripen nederst med bokstavene på, er magebeltet til bakgrunnsarket. Jeg synes den stripa var alt for fin til å bare kastes, så da valgte jeg å bruke den nede på layouten sammen med en liten tekststripe. 

Tittelen er stanset ut i tynn kork. Ellers er det pyntet med litt wood venter stjerner, litt clipboard og litt tau. 


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar