søndag 9. april 2017

Layout med mye tekst

Jeg synes noe av det viktigste med scrappingen, er å få dokumentert små og store hendelser til ungene. Denne gangen vil jeg vise en LO med minstemann, som omhandler hans for tiden voldsomme interesse for Mikkel Rev. Jeg liker å innimellom lage Layouter med mye tekst, der jeg virkelig får med alt rundt det temaet jeg scrapper, og dette er en slik layout. 


Når jeg lager Layouter med mye tekst, pleier jeg ofte bruke bakgrunnsark man kan skrive direkte på, slik som på denne layouten. Jeg har brukt et ark fra Papirdesigns "Skolestart"-serie, som er perfekt når man vil skrive mye. Jeg pleier lage oppsettet jeg vil bruke, og lime på pynt og bilder slik jeg vil ha det, og deretter er det bare å skrive i vei.


Tittelen er stanset ut med alfabetdies fra sizzix, og er stanset ut i mosegummi. Jeg har i tillegg pyntet med diecuts fra Sizzix og kort og godt, samt klistremerker fra Papirdesign. Reven er stanset ut i papirer fra Papirdesign, og kommer fra Sizzix. Jeg har i tillegg brukt litt Art spray fra Marabu på bakgrunnsarket.


2 kommentarer:

  1. Nydelig LO , herlige bilder og pynt og så god ide når en vil fortelle mye , inspirerende . Klem Synnøe

    SvarSlett
  2. Dette er den første LO jeg har sett med ordentlig tekst. Og jeg må si at jeg er overraskende imponert. Det ser jo helt fantastisk ut. Og til tross for mye tekst, så er den så flott pyntet at man også legger merke til det <3

    SvarSlett