søndag 21. september 2014

The Great Escape

Jeg har laget en LO for KREATIV SCRAPPING, hvor hele LOen går i kun svart/hvitt. Jeg har brukt HVIT KARTONG som base. Først har jeg påført GLIMMERMIST i fargen GRAPHITE ved hjelp av en AKRYLBLOKK. Jeg har så brukt en stensil fra PRIMA med chevron mønster sammen med modelling paste. (KREATIV SCRAPPING har ikke akkurat denne stensilen inne, men de har et stort utvalg andre stensiler du finner HER ) Jeg har deretter brukt en STENSIL fra TIM HOLTZ, DOT FADE og påført DISTRESS INK BLACK SOOT ved hjelp av svamp. Over dette igjen, har jeg påført MAYA ROAD MIST i fargen CHARCOAL ved hjelp av en stensil med striper, og pensel. Til sist har jeg hatt på litt china ink. Bakgrunnen er da ferdig, og det er klart til mønsterark, bilder og pynt. 


Ettersom det er mange lag med lekk og maling på bakgrunnen, har jeg valgt å bruke mønsterark som bare stikker litt ut bak bildet. Jeg har plukket litt småbiter fra restekassa, og limt de i klynge ved hjelp av GLOSSY ACCENT. Bildet har jeg deretter limt på ved bruk av 3D-PUTER.


Jeg har brukt CHIPBOARD fra WYCINANKA og Dusty Attic. Chipboarden fra Wycinanka har jeg malt svart ved bruk av TIM HOLTS DISTRESS PAINT BLACK SOOT. Jeg har i tillegg pyntet med en button med norsk tekst


Stempelet har Kristine og jeg designet, og laget ved hjelp av IMAGEPAC STAMP MAKER. En veldig enkel og morsom måte å lage dine helt egne, unike stempler.

3 kommentarer:

 1. Denne var virkelig lekker.
  Digger at den bare er svarthvitt, og bakgrunnen du har laget er virkelig flott.

  SvarSlett
 2. Utrolig lekker LO - nydelig bakgrunn og masse spennende lag og detaljer! Sukk... så herlig :D

  SvarSlett
 3. Bildet er jo utrolig morsomt!! Elsker perspektivet!!!
  Layouten er veldig, veldig stilig!!

  SvarSlett