torsdag 21. juli 2016

EN SKISSE - TO LAYOUTER


I  Scrappelystbloggen i dag vil Kristine og jeg vise dere to layouter som er laget ut fra samme skisse, mønsterark og bakgrunn. Vi samarbeidet om å lage så lik bakgrunn som mulig. Etter at bakgrunnen var klar fikk vi ikke se hva den andre scrappet før begge to var ferdig med sine layouter. Og det ble et spennende resultat! :D 

Dette er skissen som ble brukt, det er en av våre ny skisser her hos Scrappelyst 
og du finner den HER sammen med våre andre skisser. 

Utgangspunktene vi scrappet videre på:
Bildet ble tatt med mobil på treff, derfor ble det ikke den beste kvaliteten på bildet.
Linda sitt utgangspunkt er til venstre og Kristine sitt til høyre.

Bakgrunnen er bygd opp av to ark fra Papirdesign, fra den nye serien "Muligheter". Deretter har vi brukt hvit Acryl Mousse fra Marabu. Vi har stemplet med diverse bakgrunnsstempler fra bl.a Papirdesign, embosset litt, og deretter sprutet litt med maling. Helt til sist er de store sirklene tegnet på med en penn. 

For å se begges resultater, må du gå inn i innlegget i bloggen, som du finner HER

Her er mitt resultat:

Jeg har valgt å bruke to bilder i stedet for ett. Jeg har fulgt skissa ganske strengt, men valgte å ha litt pynt i form av washitape, klistremerker og papirpynt langs kantene også.


Jeg har brukt mønsterark fra Papirdesign bak bildene, sammen med utstansede Doilies stanset ut med Sizzix dies Doilie #2. Denne diesen stanser veldig godt ut, og er helt nydelig. Tittel og piler er stanset ut i svart mosegummi, noe som gir en fin effekt på LOen. Ellers har jeg pyntet med litt svart sytråd og tekst-klistremerker.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar