lørdag 14. desember 2013

Kjappe pakkelapper

Det er koselig å lage egne pakkelapper, men for min del er det da en fordel at det går litt kjapt ;) Med de fine runde motivene fra Digital By Paper, er det bare å skrive ut, og så har du nesten fullgode pakkelapper med en gang. 

Jeg har stanset ut sirklene med spellbinders. I tillegg har jeg stanset ut scallopsirkler hvor det står til og fra, pluss en liten julehilsen på baksiden. Arket med disse tekstene, har jeg lagt ut som en freebie her, slik at du kan bruke det dersom du ønsker å lage pakkelapper. Arket med til-fra tekster på, er tilpasset størrelsen på motivene fra Digital By Paper, slik at du kan skrive de ut i original str. Ønsker du mindre eller større motiv, justerer du bare tekstarket også. Trykk på motivet for å få det opp i full str, og trykk lagre dersom du ønsker å bruke arket :)

3 kommentarer:

 1. Kjempekule pakkelapper! Lastet ned malen, så får jeg se om det blir tid til å lage pakkelapper før jul. Tusen takk for mal og inspirasjon :-)

  SvarSlett
 2. Tusen tusen takk for att du deler.
  jeg lager alltid pakkelappene mine selv, men akkurat dette å få ordene i sirkel husker jeg ikke hvordan man pleide å gjøre det.
  pakkelappene dine var kjempeflotte.

  god jul ønskes fra Tanja

  SvarSlett
 3. Såååå fina pakkelapper! Och så generöst att dela med sig av "baksidorna"! Ska försöka komma ihåg till nästa jul... *S*

  SvarSlett