tirsdag 12. mars 2013

Dørskilt-utfordring fra Tussa

Jeg ble utfordret på Scrapping.no av Tussa, til å lage et dørskilt av en kjempestor rose. Rosen var imidlertid faktisk mindre enn jeg hadde sett for meg, men den fungerte likevel ;)


 For å få den til å henge litt stødigere på veggen, stanset jeg ut en runding med scallopkanter i rosa mønsterark. Jeg lagde et lite hull i senter av denne, til å tre stilken til blomsten gjennom. Jeg rev deretter til en rund bit med bølgepapp, som jeg malte hvit, og svertet på kantene. Jeg kuttet ut et litt større hull i senter av denne, slik at jeg fikk "basen" til blomsten nedi hullet,og limte denne oppå den rosa diecuten. Til sist stanset jeg ut i bølgepapp "Catalina Wreath" fra memory box dies. Svertet denne lett, og limte over bølgepappen.


Jeg knytet en stor sløyfe i blonde, og lagde en hjemmelaget "dråpeanheng" som jeg hang fra selve knuten. Bannerne med navn og "her bor" er av vellum. "Mia" er skrevet med bokstaver fra Prima.


Opphenget til selve dørskiltet er festet i stilken jeg tredde gjennom bakplaten. Jeg har festet en rund papp-plate over stilk og bånd på baksiden, slik at det ikke skal være "løse" deler som stikker ut. :)

4 kommentarer:

  1. så fin denne ble da:) tror jammen eg skal låne ideen din, må jo være fin på dåpskort o.l også:)

    SvarSlett
  2. Kjempe lekker dørskilt! :D
    tenker det var en prinsesse som ble glad for det ;)

    SvarSlett