onsdag 23. november 2011

Resten av Stafettbidragene mine


Oppg 6. Jeg skulle scrappe med ordet "Pille" i tittelen. Så da fikk jeg endelig scrappet bildene fra da Lukas fikk Borrelia. Denne kom jeg til finalen med, så tusen takk til alle som stemte på min LO :)

Oppg 7 var for min del å scrappe med 11 bilder. Jeg scrappet en side fra Adrians første skoledag, og som skal være en "andreside" til en en LO jeg lagde tidligere i samme stil.


Oppg 8 var stiloppgave, der jeg skulle scrappe steampunk:S En stil jeg ikke har prøvd noe særlig på, så slik ble mitt resultat:P Den røde fliken øverst, er en del av et kort med lyd i. Når du løfter den opp, spilles Pirates of the Carribean-sangen. Dette er veldig stas, synes Lukas:)

Oppg 9 var Bølger. Denne strevde jeg fryktelig med, da det for meg er veldig unaturlig å ha "bølger" på en LO;) Men den holdt faktisk til finaleplass, så ble ganske sjokkert der..

Oppg 10 var en veldig enkel oppgave, men samtidig vanskelig, nemlig å scrappe det fineste man kan;) Jeg ble i grunn godt fornøyd med resultatet, og jeg fikk brukt den flotte blomsterranken min, som jeg aldri har turt å bruke, i frykt for å "bruke den opp". Nå henger LOen i en ramme jeg vant på Grorudtreffet for halvannen år siden:) Og det var veldig gøy å scrappe noe som skulle i ramme, for da kunne blomstene stikke godt opp av arket, fremfor å måtte presses sammen i en albumlomme:) Denne fikk også finaleplass, så igjen, tusen takk for stemmene:)

4 kommentarer:

 1. Så utrolig flotte loer du lagde til stafetten. La godt merke til flere av disse i avstemmingen. Spesielt imponert over at du klarte å presse inn så mange bilder, og fremdeles fikk luft på loen;-). Den siste var bare nyyydelig!

  Takk for at du er med på candyen min, og lykke til i trekninga.
  Marianne

  SvarSlett
 2. Så mange flotte LOer du har laget! Lekker den siste her. Digger måten du bruker mursteinstempelet på. Nydelig pynting med blomsterranken. Likte også godt "bølge-LOen". Kjempeflott løsning på oppgaven!

  SvarSlett
 3. WOWWW, her var det mange fantastisk flotte LOer da, forstår godt at du kom til finalen med desse :))

  SvarSlett
 4. Så mange herlige sider! Her var det masse flott inspirasjon!

  SvarSlett