fredag 16. september 2011

Litt diverse

Her kommer et lite ras av ting jeg har laget i det siste. Alt er laget for de Kreative på Scrapping.no.

Først har jeg laget et dørskilt der jeg har brukt dies fra Cheery Lynn. Utrolig lekre dies, som varmt kan anbefales.

I dåpen til min nevø, var vi samlet hele familien på et leirsted hele dåpshelgen. Der var det en nisje i veggen, der "matklokka" skulle stå. Der sto Mia og vinket så fint til alle sine undersåtter, og sendte slengkyss. Så da måtte det bare bli en skikkelig Prinsesse-LO med de bildene. Også her har jeg brukt dies fra Cheery Lynn, i tillegg til bånd fra The Ribbon Girl

Denne LOen er laget ved hjelp av masse utkuttede mønsterarkbiter og stempling. Alt er kuttet ut med Prima sin nye skalpell, designet av Ingvild Bolme.

Et crisscross card laget med pynt fra Made By Janet. Stempeltrykket er fargelagt med Promarkers.

Det er ofte litt kjedelig å gi vekk penger i en konvolutt, så da pleier jeg prøve å gjøre "innpakningen" litt mer spennende. Her har jeg laget et pengetelt. Gulvet på teltet kan åpnes under, og er festet med magnettape.

3 kommentarer:

 1. himmel og hav, skal si du har vært effektiv, ja, for kreativ DET vet jeg jo at du er...hihi...utrolig lekkert alt som er av det du har laget her...og jeg må si de diesene du snakker om høres spennende ut, -ergo vi må snart ha ei helg igjen..hihi

  SvarSlett
 2. Wow! Det var mye lekkert her! Og en produktivitet som jeg bare kan drømme om! Blir nok å stikke innom her flere ganger, ja! :)
  Takk for at du er med på candy'en min. Lykke til i trekningen. :)

  SvarSlett
 3. Åh så mycket vackert du gör!! :)
  Tack för din snälla kommentar hos mig. :)
  Ha en fin vecka.
  Kramar från Lena

  SvarSlett