onsdag 23. februar 2011

Stoffalbum

Her har jeg laget et lite minialbum fra min eldste sønns første år. Når jeg bare kom i gang, gikk det ganske raskt og radig, og det var veldig gøy å jobbe med litt eldre bilder, da jeg har en tendens til å helst ville scrappe de nyeste bildene.

Jeg brukte vanlig hvitt bomullsstoff til å skrive ut på, og det fungerte veldig fint. Utskriftene blir gode, men fargene blir litt blassere enn på fotopapir, så det kan være lurt å “overdrive” kontrasten og fargene på bildet før du skriver det ut.

Dette er i høy grad et hybridalbum, da sidene er digiscrappet først, for så å skrives ut og pyntes med "tradisjonell" scrappepynt etterpå. Men det var veldig gøy å få brukt digiscrapping litt igjen, til noe som faktisk ble håndfast etterpå:)

Hvis du vil se bilder av selve "prosessen" og tekst om hvordan det er laget, kan du gå inn på scrapping.no, der hele artikkelen står.
10 kommentarer:

 1. Utrolig nydelig album!! Så gjennomført og lekkert.

  SvarSlett
 2. lekkert og forseggjort. stilig måte å lage album på.
  ha en flott kveld. klem pia

  SvarSlett
 3. Så utrolig stilig og flott!! Men, hvordan har du klart å printe ut på stoff??

  SvarSlett
 4. Tusen takk:)

  Mona: For å skrive ut, dekket jeg arket med dobbeltsidig tape, og limte stoffet på. Dersom du går inn i artikkelen på scrapping, står det fremgangsmåte med bilder der!

  SvarSlett
 5. dette var bare utrolig vakkert <3 Nydelig bok du har laget:)

  SvarSlett
 6. Kjempelekker album. Flott effekt med bildene på stoff.

  SvarSlett
 7. WOW Linda This is so precious! Your work is so incredible! I love the trim around the album and the photos are beautiful!!

  Thanks for the blog comment. I am not much of a fussy cutter either. The papers are called 'Once upon a Springtime' and they are made by Graphic 45. Have a great day!
  Hugs, Natasha

  SvarSlett
 8. Dette er jo så kreativt at jeg blir jo helt misunnelig ;-)
  Råstillig album.

  SvarSlett
 9. For et kjempefintalbun! Kan tenke meg du koste deg masse da du laget det:-D

  SvarSlett