søndag 10. oktober 2010

DT-bidrag for Scrapperiket

Nå har utfordring 2 kommet hos Scrapperiket.

Utfordringen denne gangen er Sparekassen. I denne utfordringen vil vi gjerne se hjemmelagde blomster. Du kan lage de av det materialet du måtte ønske, men det skal minimum være en hjemmelaget blomst på ditt bidrag. Alle blomstrer du har på bidraget ditt skal være hjemmelaget. For eksempel papirblomster, blondeblomster, tøyblomster, tyllblomster, hekledeblomster osv.

Innleveringsfristen er lørdag 16. okt kl. 24.00
Premier denne måneden er sponset av The Crop Stop og Pretty vintage.

Her er mine bidrag denne gangen.
Jeg synes det er utrolig morsomt å lage egne blomster, så det ble to bidrag denne gangen. Blomstene jeg har brukt på kortet er fra en tutorial på nettet (Men husker selvfølgelig ikke adressen) Blomstene på LOen er delvis fra en annen tutorial (her), pluss noen eksperiment-blomster:)Jeg har brukt mønsterark fra DaisyD, og utklippsark fra Pretty Vintage. Snapsene er fra Making Memories, og halvperlene fra Prima. Stempelet er fra Basic Grey.

Blomstene er laget av hvitt utskriftspapir (160g). Jeg kuttet ut blomstene, og fargela de med promarkers i fargene pastel blue og denim blue. Deretter fikk de en sprut med en hjemmeblandet blå glimmermist, og ble stemplet med litt mønsterstempel i old paper. (Men dette kom ikke frem på bildene) Deretter svertet jeg kantene, og monterte de. Jeg festet en snaps som senter i blomsten.På LOen har jeg brukt hvit bazill og mønsterpapir fra Basic Grey. Bølgepappen har fått litt cracklepaint på seg, og svertet med dark brown fluid chalk. Chipboardstickeren er fra Basic Grey, og rubonen fra BoBunny. Tittelen er skrevet i Vinyl-thickers. Metallpynten kommer fra Korthobby.
Blomstene er igjen laget av hvitt papir, og fargelagt med promarkers (pale pink+ dusky pink og caramel + cocoa) De har i tillegg fått en sprut med egenblandet rosa glimmermist og coffeshop. Svertet med stempel i kantene, og montert. Halvperlene kommer fra Prima.

4 kommentarer:

 1. Åååh,for noen nydelige bidrag♥ Og blomstene var kjempefine!

  SvarSlett
 2. Hei du!!:)

  Her har du laget 2 utrolig flotte ting!! Jeg er imponert!! Så lekkert!!:)

  Håper uken din blir bra:)

  SvarSlett
 3. Nyyydelig stil over både kortet og LO'en!!!! Me loove! :)

  SvarSlett
 4. nydelige bidrag du har laget:)

  tusen takk for at du vil være med på min lille candy:)
  ønsker deg og dine en flott helg:)

  SvarSlett