søndag 5. september 2010

Sinnataggen


Jeg lagde denne til månedens inspirator Scrappehuset. Man skulle la seg inspirere av Tim Burton. Jeg lot meg inspirere av den litt dystre stemningen i mange av filmene, samt litt knallfarger. (Selv om mye av knallfargene ble skjult bak pynt og bilder da...)
Treet i bakgrunnen er hjemmelaget rubon, gjerdet er slike rørepinner fra kaffesteder, som jeg har malt med krakkeleringsmedium og hvitmaling, og bladrankene er laget vha ståltråd og blomstertape. Jeg klippet ut noen ekstra kråker og limte på med skumtape, for å få litt volum og liv i den hvite bakgrunnen også. Glimmermisten er i fargen Raven. Dette var virkelig en oppgave helt etter mitt hjerte:)

17 kommentarer:

 1. å herlighet noe så kult. digger den.
  klem pia

  SvarSlett
 2. Åh herre, for en gjennomført fantastisk layout! Virkelig en gjennomtenkt layout, definitivt i Tim Burtons ånd.

  Jeg digger det sorte mot det grønne, og alle de lekre detaljene du har fått med (og alt det du har laget selv) er virkelig imponerende.

  Digger bokstavene, og de bildene ligner veldig noen som kunne vært tatt av mine barn når de ikke får det helt som de vil ;)

  Tusen takk for ditt flotte bidrag!

  SvarSlett
 3. Så flott!!
  Hærlighet så mange hærlige detaljer! Helt digg!
  Og så kult at du likte oppgaven vår! En av våre favoritter også!!

  SvarSlett
 4. Linda da.....denne var jo konge!! utrolig lekker og alt bare stemmer så maximalt flott!!! tak takk takk for det flotte bidraget ditt.....

  SvarSlett
 5. Hallo!
  Den var jo bare helt rå! Du er så god på å bruke "dine" spesielle ting!
  Lekker!
  Å gratulere som designer i den nye bloggen som kommer snart:)

  SvarSlett
 6. Fantastisk flott som vanlig, du er helt rå på LO'er.. Kjempemange kule detaljer - sjelden jeg studerer en Lo så mye men denne måtte jeg sitte og se på lenge :)

  SvarSlett
 7. å for en fantastisk skjønn lo.. Digger den:) Bare så lekkert gjenneomført. Herlige bilder, lekkert med fuglene og gjerdet:)

  SvarSlett
 8. For en stilig LO! Men du, hjemmelaget rub on? Hvordan lager du det??

  Tusen takk for hyggelig kommentar i bloggen min :)

  SvarSlett
 9. Tusen takk for koselige kommentarer:)
  Mona: for å lage hjemmelaget rubon, finner du bare det motivet du vil ha, speilvender det, og skriver det ut på den blanke siden av et transparent-ark. La det tørke en stund, og så rubber du det på som en vanlig rubon:) Utseendemessig ser det ut som det er stemplet.

  SvarSlett
 10. Denne var bare SINNSYK! Sinnsyk tøff og stilig og herlig og 100% Tim Burton. Et stykke kunst har du laget. Gjennomførte detaljer og bare til å bli misunnelig av.

  Takk for ditt beintøffe bidrag. :D

  SvarSlett
 11. En herlig LO:) Digger det gjerdet asså!! LÆKKER!!

  SvarSlett
 12. Wow - denne var så lekker!! Lekkert scrappet:)

  SvarSlett
 13. Bare digger denne LO'en! Kjempetøff og gjennomført med stilige flotte detaljer!Og passet jo perfekt til oppgaven :) Ha en god dag! :)

  SvarSlett
 14. Kjempe stilig lo med masse herlige detaljer!!!

  SvarSlett