tirsdag 17. juni 2014

Layout med Project Life-kort

Det finnes så mange flotte kort til Project Life, som stadig vekk gir meg inspirasjon til temaer eller fargebruk på Layouter. Og mange er veldig flotte å bruke direkte på layouter også. Her vil jeg vise steg for steg hvordan jeg har bygget opp en layout med Project Life-kort på. Denne Layouten er laget for Kreativ Scrapping


Jeg begynner med et bakgrunnsark med litt nøytralt mønster. Jeg sprayer litt glimmermist i ønsket farge først, og lar det tørke. Deretter stempler jeg litt tilfeldig på arket med stempler. Disse stemplene kommer fra Tim Holtz. Dette er rødgummi stempel, som er veldig gode å stemple med. 


Deretter finner jeg frem Project Life-kortene jeg har tenkt å bruke, og plasserer de tilnærmet slik jeg vil ha de. Her har jeg brukt kort fra Project life Dear Lizzy Polka Dot Party.  Når jeg er fornøyd med plasseringen i forhold til bildet jeg skal bruke, limer jeg de fast. Jeg bruker Glossy Accent til å lime med, både kort og pynt. 


Deretter finner jeg frem pynt jeg kan tenke meg å bruke. Jeg er en rotete scrapper som må se hva jeg har underveis når jeg scrapper. Derfor pleier jeg finne frem det jeg kan tenke meg å bruke, og legge rundt meg mens jeg jobber. Noe kommer med på LOen tilslutt, andre ting gjør ikke.


Til sist limer jeg på pynten jeg vil bruke, sammen med litt ekstra stempling rundt forbi. Jeg har brukt stempler og chipboard fra Wycinanka, og stempler med små tekster fra American Crafts Dear Lizzy, samt datostempel  Jeg har i tillegg brukt rubons og en button. Teksten oppå bildet er klistremerker fra Simple Stories Sn@p Do it yourself insta clear stickers.  Disse er utrolig lekre, til og med flottere enn de ser ut på bildet. De er litt matte i overflaten, slik at det nesten ikke synes at det er klistremerker når du har satt de på. 


Jeg har brukt en turkis blomst fra Prima, og diecut-pynt. Dette er en flott og kjapp måte å få inn litt elementer på en LO. Her ser du Kreativ Scrappings utvalg av diecut-pynt.  Fotoapparatet er klippet ut fra baksiden av et av Project Life-kortene jeg har brukt på layouten. De turkise dottene er Doodlebug Design.  Dotter er virkelig morsomme, og veldig dekorative synes jeg. Her finner du Kreativ Scrappings utvalg av dotter. 


2 kommentarer:

  1. Aldeles nydelig, bildet, farger, oppsett og pynt :) Det er så kjelt å bruke PL kort til andre ting enn PL, og her kommer du med mange bra tips og ideer. Så kjekt at du deler :)

    SvarSlett
  2. Så utrolig herlig denne var.
    Gøy å se hele fremgangsmåten din når du scrapper og lurt å bruke PL-kortene direkte på LO!
    Nydelige farger og detaljer.

    SvarSlett