onsdag 23. februar 2011

Stoffalbum

Her har jeg laget et lite minialbum fra min eldste sønns første år. Når jeg bare kom i gang, gikk det ganske raskt og radig, og det var veldig gøy å jobbe med litt eldre bilder, da jeg har en tendens til å helst ville scrappe de nyeste bildene.

Jeg brukte vanlig hvitt bomullsstoff til å skrive ut på, og det fungerte veldig fint. Utskriftene blir gode, men fargene blir litt blassere enn på fotopapir, så det kan være lurt å “overdrive” kontrasten og fargene på bildet før du skriver det ut.

Dette er i høy grad et hybridalbum, da sidene er digiscrappet først, for så å skrives ut og pyntes med "tradisjonell" scrappepynt etterpå. Men det var veldig gøy å få brukt digiscrapping litt igjen, til noe som faktisk ble håndfast etterpå:)

Hvis du vil se bilder av selve "prosessen" og tekst om hvordan det er laget, kan du gå inn på scrapping.no, der hele artikkelen står.








10 kommentarer:

  1. Utrolig nydelig album!! Så gjennomført og lekkert.

    SvarSlett
  2. lekkert og forseggjort. stilig måte å lage album på.
    ha en flott kveld. klem pia

    SvarSlett
  3. Så utrolig stilig og flott!! Men, hvordan har du klart å printe ut på stoff??

    SvarSlett
  4. Tusen takk:)

    Mona: For å skrive ut, dekket jeg arket med dobbeltsidig tape, og limte stoffet på. Dersom du går inn i artikkelen på scrapping, står det fremgangsmåte med bilder der!

    SvarSlett
  5. dette var bare utrolig vakkert <3 Nydelig bok du har laget:)

    SvarSlett
  6. Kjempelekker album. Flott effekt med bildene på stoff.

    SvarSlett
  7. WOW Linda This is so precious! Your work is so incredible! I love the trim around the album and the photos are beautiful!!

    Thanks for the blog comment. I am not much of a fussy cutter either. The papers are called 'Once upon a Springtime' and they are made by Graphic 45. Have a great day!
    Hugs, Natasha

    SvarSlett
  8. Dette er jo så kreativt at jeg blir jo helt misunnelig ;-)
    Råstillig album.

    SvarSlett
  9. For et kjempefintalbun! Kan tenke meg du koste deg masse da du laget det:-D

    SvarSlett